Varm kakao uden mælk

IMG_7652Jeg elsker varm kakao… Og lige nu har jeg virkelig trang til det…næsten hver dag. Det var ikke anderledes da jeg i dag ville arbejde videre på denne hjemmeside.

Jeg er ved at ligge sidste hånd på hjemmesiden og jeg glæder mig så meget til at få den ud i verden, sådan rigtigt.

Nå men, inden jeg gik i gang med arbejdet i dag, brugte jeg lige et minut på at blende en kop skøn kakao. Den opskrift vil jeg dele fordi jeg synes kakaoen smager skønt og er nem at lave.

Den kan selvfølgelig laves på plantemælk, men jeg synes det er nemt at lave den på vand, så det har jeg gjort her.

Honning kan erstattes af dit fortrukne sødemiddel. Jeg har afprøvet sukrin gold, agavesirup, kokossukker, dadler og honning, men mon ikke også alm. sukrin og ahornsirup kan bruges.

Varm kakao, 1 glas ca. 4 dl

2-2,5 spsk ren kakao
1 stor spsk honning eller 2 spsk sukrin gold (smag til så sødmen passer til dig)
1 spsk kokosolie
lidt ren vanilje
Kogende vand

Kom kakao, honning, kokosolie og vanilje i en blender.
Fyld op, med kogende vand, til 4 dl mærket.
Blend og server.

Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *