Tre gode brød – uden mælk og gluten

IMG_5517

Det kan være lidt svært med brød når man ikke spiser mælkeprodukter…. Det bliver endnu sværere når man heller ikke spiser gluten.

Her får du link til tre opskrifter som jeg synes er rigtig gode erstatninger for almindeligt brød når man gerne vil undgå mælkeprodukter og gluten (faktisk er de også low carb. og uden korn)…

Stenalderbrød – er fyldt med frø og kerner og jeg bruger det f.eks. i stedet for rugbrød. Opskriften på stenalderbrød finder du her
http://madforlivet.com/bloggen/466-stenalderbrod.html

Pitabrød uden korn – opskriften indeholder lidt smør, det bytter jeg ud med kokosolie med et fint resultat. Opskriften på pitabrød finder du her
http://madforlivet.com/sunde-opskrifter/12-glutenfri-opskrifter/638-pitabroed-uden-korn-glutenfri.html

Sundwichbrød – er et skønt brød lavet på bl.a. bønner. Det er det eneste af de tre brød der ikke indeholder nødder og kerner. Ifølge bloggeren kan man vælge at lave brødene på vaffeljern eller i ovn. Jeg har lavet dem i ovn og der bliver de super lækre. Jeg bruger en serveringsring som beskrevet, men springer over fedtsprayen. Jeg bruger bl.a disse brød som brugerboller som det ses på billedet. Opskriften finder du her
http://www.klidfaster.dk/2014/04/sundwichbrd-i-vaffeljern-og-ovn.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *