Spidskålssalat

IMG_7260
Her er opskriften på min “go to” salat, når det skal gå hurtigt og smage godt… I øjeblikket er det uden tvivl min ynglingssalat og den har ligefrem været lavet på request til veninde komsammener.På billedet er salaten anrettet med stegt kyllingefilet.Vælg gode råvarer og gerne økologisk.Kyllingen kan krydderes med de krydderier du godt kan lide eller bare salt og peber. Her har jeg brugt en krydderiblanding fra Urtekram der hedder grøn dressing- & dipmix. Som navnet antyder er den vel tænkt til at lave dip eller dressing af, men jeg bruger den også på andre måder… som fx her til kylling.

IMG_7275
Spidskålssalat1 spidskål, stokken skæres fra og resten snittes i tynde strimler
3 dl ærter, optøet
2 store revne gulerødder
En god håndfuld bredbladet persille (kan undlades)
4 spsk god øko mayonnaiseSpidskål, ærter, gulerødder og persille blandes i en skål.
Mayonnaise kommes i skålen og vendes med salaten til den er godt fordelt.Kyllingefilet4 kyllingefileter
kokosolie til stegning
Grøn dressing- & dipmix
Salt og peberOpvarm kokosolien på en pande. Kom kyllingefileterne på den varme pande. Krydr med grøn dressing- & dipmix, salt og peber. Kyllingen steges til den er gennemstegt.Anret salat og kylling i skåle (eller hvad der nu lige passer dig)…

Enjoy!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *