Denne opskrift er tiltænkt resterne fra gårsdagens juleand.
På flere måder lettere end, at spise andekødet på traditionel vis ved at varme and, sovs og rødkål op igen.
Simpel salat med and
(1 person)
1 hoved hjertesalat
en rest færdigstegt and
lidt solsikkekerner
Dressing
1 tsk honning
1 tsk sennep
1 spsk god olivenolie
Varm en pand op og rist solsikkekernerne til de tager lidt farve. Stil tilside.
Skær bunden af hjertesalaten. Skil bladene fra hinanden og skyld dem. Dup dem tørre med et rent viskestykke eller slyng dem tørre i en salat slynge.
Del andekødet i passende stykker og kom det i en skål med salat.
Til dressingen blandes honning og sennep godt. tilsæt olivenolie og rør det godt sammen til det emulgere.
Hæld dressingen over salat og andekød og vend rundt så dressingen bliver fordelt.
Drys de ristede solsikkekerner over og server.
Velbekomme!