Pasta med cremet avokado

Pasta med cremet avokado, glutenfri, mælkefri - renvanilje.dk

Denne opskrift smager sååå skønt. Desværre kan jeg ikke tage æren for den. Den er kraftigt inspireret af denne opskrift. (NB opskriften er på engelsk)

Jeg har dog ændret lidt på den. Jeg synes det var meget olivenolie, der skulle i, så mindre af det i min udgave. I den udgave du ser på mine billeder, har jeg brugt urtekrams bagte tomater som pynt, de smage dejligt og det var virkeligt lækkert i denne opskrift. Jeg har også lavet den med ærter, det smagte også godt.

Jeg har afprøvet 2 slags pasta til denne opskrift. Urtekrams italienske ris spaghetti og noget ris/quinoa spaghetti, jeg købte i Nettos økoafdeling.  Jeg var meget spændt på, hvordan de glutenfrie pasta ville smage. Jeg har for en del år siden smagt noget glutenfri pasta og det var ikke godt – slatten og kedeligt. Det var disse 2 ikke, de var super lækre og specielt Urtekrams italienske rispasta, tror jeg sagtens kunne serveres, for personer der almindeligvis spiser hvedepasta.

Pasta med cremet avokado, glutenfri, mælkefri - renvanilje.dk

Her kommer opskriften…

Pasta med cremet avokado

(3-4 personer)

2 modne avokado

2 fed hvidløg

en lille håndfuld frisk basilikum

1-2 spsk friskpresset citronsaft

2 spsk god olivenolie

lidt salt

1/2 – 1 glas ovnbagte tomater i olie, fra Urtekram (eller små friske cherry tomater)

1-2 pk glutenfri pasta (alt efter sult), f.eks. italiensk ris spaghetti fra Urtekram

 

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Mens den koger færdig, forberedes resten.

Stil tomaterne til side.

Kom resten af ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du har en ensartet cremet masse. Der skal skrabes kanter ned ind i mellem.

Hæld olien fra tomaterne (hvis du bruger friske tomater, skæres disse i halve)

Når spaghettien er færdig, kommes den i en skål og blandes med den cremede avokado. Pynt med tomater.

Nydes med det samme.

Pasta med cremet avokado. Glutenfri, mælkefri - renvanilje.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.