Omelet!

IMG_7407

Morgen, middag, aften. Jeg synes omelet kan nydes på alle tider af dagen. Omelet er også super fordi man kan komme næsten alle slags grøntsager i. Omelet er mættende og kan nemt danne et helt måltid med en salat og måske et stykke brød til, hvis man spiser den slags.

Jeg har lavet roser ud af laksen. Det er mest for syns skyld. Når det skal gå hurtigt (som det ofte skal i hverdagene) skærer jeg bare laksen i mindre stykker og fordeler det over omeletten.

Hvis du har en pande med låg vil det være at foretrække. Har du ikke låg til din pande, ser du bare bort fra det i opskriften og steger uden.

Her er hvad jeg har brugt denne gang…

Omelet
1-2 personer, alt efter sult.

1 rødløg. i tynde ringe
1 peberfrugt, skæres i strimler på langs
4 æg (alt efter størrelse, jeg brugte M/L og havde omelet til 2 måltider)
100g økologisk røget laks, skåret i mindre stykker
salt og peber
Kokosolie til stegning

On the side
½ pakke baby spinat

Steg løgringene i lidt kokosolie på en pande.
I mens piskes æggene sammen i en lille skål.
Når løgene er bløde fordeles de ud på hele panden og de sammenpiskede æg hældes over. Fordel æggene på hele panden.
Krydr godt med salt og peber.
Læg strimler af peberfrugt ovenpå æggene.
Hvis du har låg til din pande så læg det over nu.
Når æggene er næsten stivnede kommes laksestykkerne på. Læg låget på igen og steg færdig til æggene er helt stivnet.

Velbekomme…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *