OBH smoothie twister – måske ny favorit i mit køkken

Opskrifter på smoothies på billederne længere nede i indlæget

Opskrifter på smoothies på billederne længere nede i indlæget

En lille personlig blender

Okay, jeg har lige modtaget den med posten i dag, den her OBH smoothie twister.

En lille personlig blender i den forstand at der blendes direkte i drikkebeholderen og størrelsen på beholderen passer fint til en person.

Jeg har en monster blender (Vitamix), den pulverisere alt og jeg er meget glad for den… Men den er ikke særlig sikker for børn, så jeg er ikke så vild med at min søn bruger den alene. Han har heller ikke vist interesse for at ville bruge den store blender.

Jeg har lange haft kig til denne OBH smoothie twister, og i weekenden spurgte jeg min søn om han selv ville lave smoothie på den, hvis vi havde en. Det ville han gerne og hvad gør en mor ikke for at få lidt mere frugt og grønt i sit barn (det var måske for generaliserende, men jeg vil i hvert fald gøre meget).

Et par hurtige smoothie opskrifter

Nu er den her så og min søn var klar til at komme i gang med at bruge den så snart han så pakken. Vi fik vasket den af og lavet en smoothie til os hver.

Rød smoothie

Annanas

Jordbær

Æblejuice

Grøn smoothie

Annanas

Avokado

Spinat

Mandelmælk (opskrift her)

Den er godt nok smart. Og effektiv. Bare fylde i – blende – og næsten ingen opvask bagefter, kun kniven og så selvfølge drikkebeholderen når smoothien er drukket. Og jeg er meget tilfreds med hvor godt den fik blendet indholdet.

Jeg har flere gange ønsket at jeg kunne tage min blender med på ferie, men Vitamixen er for stor og tung til at pakke i en kuffert. Det tror jeg vil være muligt med denne her lille personlige blender.

Eneste minus, og det ved jeg reelt ikke endnu om det er

Eneste minus, og det ved jeg reelt ikke endnu om det er, kan være at motoren brander varm. Der står i anvisningen der følger med, at motoren skal have en pause på 15 minutter, når den har været i gang i 3 minutter. Vi blende 2 smoothies og motoren var ikke i gang i 3 minutter, men den kom til at lugte lidt og jeg synes også der kom lidt røg. Nu står den og venter på næste gang vil vil lave smoothies og så er jeg sikker på, at den vil virke upåklageligt igen.

Dette indlæg er ikke sponsoreret af nogen som helst. Det er helt min egen mening efter første gang at have afprøvet denne personlige blender. Produktet er købt og betalt af mig.

Jeg ønsker dig en fantastisk weekend.

Kærlig hilsen

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.