Om renvanilje

Hej… Jeg hedder Karina foto2

Hvor er jeg glad for at du kigger forbi min blog.

Renvanilje er først og fremmest en personlig blog om naturlig mad. Oftes uden mælk og gluten.

En stor del af min tid bliver brugt på mad. Maden jeg laver er simpel, sund, af naturlige og primært økologiske ingredienser. Jeg tåler ikke selv mælkeprodukter og gluten, så disse indgår sjældent i mine opskrifter, det samme gælder tilsat sukker. Jeg er forelsket i mad og meget optaget af hvad den gør ved os. Jeg elsker at tale om mad, lave den, fotografere den og nyde den…

Nydelse er et kodeord for mig, både omkring maden, men helt sikkert også i livet. Det betyder ikke at jeg er så naiv at tro at jeg kan gå rundt og nyde og være glad hele tiden, men det betyder at hvis jeg ikke er, stopper jeg op og kigger på mit liv og arbejder på at komme tilbage til nydelse og glæde så snart det kan lade sig gøre igen.

Hvis jeg anpriser et produkt her på min blog, kan du være sikker på at produktet har haft en positiv plads i mit liv i kortere eller længere tid.

Tekster, opskrifter og billeder på bloggen er mine, med mindre andet er angivet. Hvis du har lyst til at låne noget fra bloggen så husk at linke til hvor du har det fra.

Jeg håber du vil se på min blog med positive øjne og at du kan bruge den som inspiration.

xxx

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.