Blød mørk nougat der smelter på tungen… Og så er den helt mælkefri og indeholder ikke ret meget sukker.
Den smager faktisk, a la Nutella, synes jeg.
Tanken om, at lave konfekt af denne mørke nougat sammen med marcipan, en af de nærmeste dage… Mmm, siger jeg bare!
Opskriften (med små ændringer) er fra madbanditten.dk
Den er super simpel. Du skal kun bruge 3 ingredienser.
Opskriften, som jeg lavede den, kommer her.
Blød mørk nougat, uden mælk
150 g mørk chokolade 70 %
1 glas hasselnøddesmør (mit var på 170 g)
1 spsk kokossukker (brug andet sødemiddel, hvis det passer dig bedre)
Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter – sådan en brugte jeg, fordi jeg har fået en af min søn i morsdagsgave 😉 )
Mens chokoladen smelter, hældes hasselnøddecremen ud i en skål og røres lind.
Når chokoladen er smeltet blandes den i nøddecremen, til massen er ensartet.
Smag til med kokossukker.
Hæld nougaten i en form beklædt med bagepapir.
Stil på køl til den er stivnet… Nu er nougaten klar til brug.
Enjoy
P.s. Hvis du vil lave din egen konfekt med marcipan og nougat, så har jeg en skøn opskrift på marcipan lige her